HERITAGE
 SCROLL

Pravila
rafflea

 1. Priređivač rafflea pod nazivom "Forum Jugoplastika" je adidas Croatia d.o.o. sa sjedištem u Oreškovićevoj ulici 6H, 10000 Zagreb, Hrvatska. Raffle se priređuje u svrhu promidžbe proizvoda adidas.
 2. Raffle traje od 11. do 20. svibnja 2022. u 9:00 sati.
 3. U raffleu mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske. U njemu ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i članovi njihove uže obitelji. Sudionik rafflea prihvaća prava i obveze iz ovih pravila.
 4. Sudionici pristupaju raffleu putem web stranice www.forum-jugoplastika.com. U raffleu sudjeluju tako da na web stranici upišu sve tražene podatke (ime, prezime, e-mail, broj mobitela, broj obuće).
 5. Prijavom na raffle sudionici potvrđuju da su suglasni ustupiti osobne podatke društvima adidas Croatia d.o.o. i 404 d.o.o. Osobni podaci koje ustupe koristit će se isključivo za potrebe ovog rafflea. Prikupljaju se sljedeći osobni podaci sudionika: ime i prezime, e-mail adresa, broj mobitela i broj obuće, i to isključivo u svrhu kontaktiranja dobitnika rafflea, kako bi ih se moglo obavijestiti da su izvučeni. Svi podaci prikupljeni u raffleu izbrisat će se 30 dana nakon njegova završetka. Pristup tim podacima imaju adidas Croatia d.o.o. i 404 d.o.o. za vrijeme rafflea i do 30 dana nakon njegova završetka.
 6. Procedura odabira dobitnika nasumičan je odabir do njih 50.
 7. Svaki sudionik može sudjelovati samo jednom i ima pravo kupiti samo jedan par tenisica po maloprodajnoj cijeni od 1.099 kn ako je izvučen na raffleu.
 8. Dobitnik će o osvajanju rafflea biti obaviješten putem e-maila koji je ostavio u obrascu prilikom prijave ispunjenog izazova, najkasnije u roku od dva (2) radna dana od završetka rafflea. Administrator web stranice kontaktirat će dobitnika putem e-maila. E-mail sadrži kod, koji pobjednik rafflea treba pokazati pri kupnji tenisica.
 9. Dobitnik rafflea osvaja pravo kupnje samo jednog para tenisica adidas Forum Jugoplastika, u veličini koju je ostavio prilikom prijave za raffle.
 10. Tenisice adidas Forum Jugoplastika mogu se kupiti samo 24. svibnja 2022. od 18 do 21 sati u adidas Shopu u trgovačkom centru Mall of Split u Splitu, Hrvatska. Dobitnik može kupiti svoj par tenisica ako je putem e-maila dobio obavijest koja sadrži jedinstveni kod, koji je potrebno pokazati pri kupnji tenisica adidas Forum Jugoplastika.
 11. Pobjednik gubi pravo na kupnju tenisica ako ne obavi kupnju tenisica po navedenim uvjetima u razdoblju od 18 do 21 sat 24. svibnja 2022. u trgovačkom centru Mall of Split u Splitu. Tenisice koje pobjednici nisu kupili sljedeći dan idu u slobodnu prodaju u adidas Shopu u Mall of Split.
 12. Proglasit će se ukupno 50 dobitnika.
 13. Promotor se ni po kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na tu dostupnost, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta. Promotor se oslobađa odgovornosti za štetu ako nije mogao ispuniti svoje obveze, odnosno ako je zakasnio s ispunjenjem svojih obveza iz ovih Općih pravila i uvjeta rafflea zbog vanjskih, izvanrednih i nepredvidivih okolnosti nastalih nakon početka natječaja koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, kao što su, primjerice, zakonodavne promjene, štrajk, ratno stanje ili elementarne nepogode (tzv. okolnosti više sile) ili ne bude li mogao ispuniti obveze zbog pogrešnih ili nedostatnih osobnih podataka sudionika zbog kojih nije moguće sa sigurnošću utvrditi njegov identitet. Za rješavanje eventualnih sporova između promotora i bilo kojeg sudionika ili dobitnika nagrade nadležan je sud u Zagrebu.
 14. Promotor ne snosi odgovornost ako sudionik iz bilo kojeg razloga ne uspije pristupiti raffleu.
 15. Opća pravila i uvjeti natječaja bit će objavljeni na web stranici.

Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

U Zagrebu, 10. svibnja 2022.

adidas Croatia d.o.o

— ISTRAŽI
 HERITAGE